Falke

Info over het merk Falke

Over Falke.

Falke biedt een uitgebreide collectie herensokken en damessokken, als onderdeel van haar totale collectie. Het is een merk waar de pasvorm en het gebruikscomfort voorop staat, ook na vaak wassen.

Falke staat voor een gedegen merk van kwaliteitskleding. Het is met name bekend om en gespecialiseerd in ondermode en sportkleding. Het is een oud Duitse familiebedrijf dat door de jaren heen een zeer sterke naam heeft gebouwd in sokken, beenmode en functionele sportkleding

Falke biedt een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding voor haar mode artikelen die andere merken meestal niet halen.

Speciale garens;

Het merk hanteert gebruik van een serie van innovatieve garens, waarin veel natuurlijke materialen zijn gebruik. De materialen katoen en wol hebben uitstekende comfort eigenschappen. Dan moet echter wel de beste kwaliteit gebruikt worden. En daar is Falke trots op. Denk aan bijvoorbeeld huidvriendelijke katoen, glanskatoen of Merinoswol.

Falke heeft haar innovaties inmiddels met diverse patenten kunnen afschermen. De Airport is een mooi voorbeeld van deze unieke garen. Het garen is speciaal samengesteld uit diverse materialen waaronder 60% wol en 23% katoen.

Wol is een top materiaal voor zowel goede vocht als temperatuur regeling. Het is warm in de winter, koel in de zomer, en het heeft daarnaast tevens een zeer groot vochtopnemend vermogen.

Het katoen is daarbij weer vriendelijker voor de huid. Het garen is zodanig gedraaid dat juist het katoen in contact staat met de huid van de drager.

Kwaliteit beenmode;

In het algemeen wordt gezegd dat Falke uitstekende sokken maakt en verkoopt waarbij de kwaliteit van de producten uiteindelijk belangrijker is dan hetgeen u betaald voor artikelen van het merk. U betaalt voor kwaliteit, stelt Falke, en veel gebruikers zijn het daarmee eens. U zult lang plezier hebben van deze sokken.

Productinformatie;

  • staat voor kleding met een karakteristieke en modieuze snit.
  • combineert schoonheid en innovatie.
  • stelt de hoogste eisen aan hoogwaardige materialen en ambachtelijke perfectie en streeft naar maximale functionaliteit.
  • past daarom zeer goed bij het bijzondere levensgevoel en de cultuur van mensen die hoge eisen stellen aan zichzelf en anderen.
  • Een aantal panty´s ook leverbaar in de maat XXL, 52/54.