'Niet alleen online maar ook in de winkelstraat van Geldermalsen'

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan beenmode & accessoires. Voor jong en oud, mannen, vrouwen, kinderen en baby’s.  Naast beenmode bieden wij unieke artikelen zoals o.a. sieraden van Fates, mokassin schoenen van Sioux (voor hem en haar), pantoffels van het Deense merk Glerups. Te veel om op te noemen.

Een tiener droom die uiteindelijk is uitgekomen.
Marieke is van huis uit opgegroeid met een winkel. Haar ouders hebben jarenlang een interieur winkel gehad in moderne meubelen, verlichting, gordijnen, vloerbedekking etc. Je zou kunnen zeggen dat interieur adviezen geven haar met de paplepel is ingegoten.

Als je Marieke vroeg of ze  later de winkel wilde overnemen, zei zij altijd nadrukkelijk nee. ”Als ik een winkel ga beginnen is het een sokkenbar.” Uiteindelijk heeft ze na jaren onderzoek in 2011 een winkel geopend in Geldermalsen op 22m2.. Na 1,5 jaar moest ze een besluit nemen: naar een grotere en betere locatie of stoppen. Stoppen staat niet in haar woordenboek dus het werd het groter, namelijk 60m2.

Prijs & kwaliteit

Onze collectie wordt zorgvuldig samengesteld en bestaat uit een basis collectie die per seizoen wordt aangevuld met kwalitatief hoogwaardige producten. Wij hechten veel waarde aan een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ieder product wordt wel overwogen ingekocht waardoor wij er zeker van zijn dat we onze klanten blij zullen maken met hun aankoop.

U straalt het uit als u iets draagt wat goed past én mooi staat.

Service & aandacht

Van veel klanten weet Marieke bij binnenkomst in de winkel wat ze zoeken. Als u voor het eerst komt of iets nieuws zoekt, maakt Marieke graag tijd voor u vrij om te helpen in uw zoektocht. Met het diverse aanbod komt dat helemaal goed. Hebben we toch niet wat u zoekt? Dan gaan we graag voor u kijken wat er te leveren is.

Persoonlijk advies op maat, zodat u ervaart dat uw aankoop perfect past én mooi staat.